Nieuw gezicht bij North Sea Beach Rugby

25 May 2019, 09:37 uur
Sport
mainImage

Gullfy is de officiële mascotte van North Sea Beach Rugby. Naast gebruik in logo is Gullfy ook te bewonderen op 15 en 16 juni 2019 in The Hague Beach Stadium, aan de Strandweg, om spelers aan te moedigen en toeschouwers te vermaken.
Maar Gullfy kun je niet alleen tijdens het Beach Rugby Event in Scheveningen zien. Het gehele jaar is Gullfy actief om mensen enthousiast te maken voor (beach)rugby.


North Sea Beach Rugby 2019 belooft een waar spektakel te worden in The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen.
Ook worden er internationale wedstrijden European Beach Rugby Series gespeeld en is er op zaterdag het HRC Bietsj Rugby toernooi voor TBM.
De wedstrijden worden gespeeld conform de officiële regels van de IRB en staan onder leiding van ervaren internationale en nationale scheidsrechters.
Door de grote hoeveelheid teams zijn de inschrijvingen gesloten voor alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar tot en met 16 jaar voor North Sea Beach Rugby/Bietsj Rugby. Bij de jeugd U18, mannen en vrouwen zijn nog mogelijkheden om je in te schrijven.
Inschrijven, spelregels en info www.northseabeachrugby.com