Sport
mainImage
Orange Pictures
HBS'er Wim Six schermt de bal af voor een tegenstander van OJC.

De wedstrijd Jong Volendam-Quick haalde zaterdagmiddag het einde niet. Het duel werd bij een 1-0 stand in het voordeel van de Hagenaars (door een treffer van Frank van der Heiden) in de rust gestaakt, omdat scheidsrechter Prooi te veel last had van een hamstringblessure. De thuisclub probeerde nog een vervanger te vinden, maar het lukte niet meer om een bevoegd scheidsrechter vinden.

Een flinke domper voor Quick dat in Volendam een prima wedstrijd speelde. Wanneer het restant van dit duel wordt uitgespeeld is aan de KNVB, maar de dag na Koningsdag lijkt nog de enige overgebleven mogelijkheid te zijn. De Haantjes stapten dus met gemengde gevoelens in de bus. Volgende week komt Quick thuis in actie tegen Dongen.

HBS ging vanmiddag op eigen veld hard onderuit tegen OJC. De gasten wonnen met liefst 0-3. Wesley Meeuwsen zorgde voor een vliegende start voor de ploeg uit Rosmalen door binnen enkele minuten de 0-1 op het scorebord te brengen. Roel van de Sande en Kay van den Boogaard stelden later de overwinning voor OJC veilig.

Westlandia doet het aanmerkelijk beter in de Derde Divisie. Giovialli Serbony was vandaag matchwinner in het treffen met ADO’20. Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar wel een heel nuttige. De ploeg van trainer Edwin Grunholz neemt nu de achtste plaats in met 28 punten.