Rabobank blijft ‘ADO Powervrouwen’ steunen

9 January 2020, 10:33 uur
Sport
mainImage
Rabobank
Bart Caminada toont onder toeziend oog van Kees Punt (midden) en Harry Wientjens (rechts) het shirt van ADO Vrouwen.

De Rabobank Regio Den Haag heeft het maatschappelijk partnership met ADO Vrouwen verlengd. Hiervoor werd gisteren in de skybox van de Rabobank in het ADO stadion een overeenkomst ondertekend tussen Harry Wientjens van de Rabobank en de stichting ‘ADO Powervrouwen’, die werd vertegenwoordigd door Kees Punt en Bart Caminada.

De samenwerking tussen Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen is er op gericht om de maatschappelijke betrokkenheid van beide partijen te blijven versterken. “We geloven in vrouwenvoetbal en wat de Stichting ‘ADO Powervrouwen’ zoal doet”, zegt Rabobank-directeur Harry Wientjens. “Met name hun maatschappelijke activiteiten spreken ons aan en daarom steunen we hen van harte”.

De Rabobank is een belangrijke sponsor binnen de sport in Haaglanden en ondersteunt lokaal initiatieven die ook nog eens maatschappelijke relevantie hebben. De maatschappelijke betekenis die ADO Den Haag Vrouwen hoog in het vaandel heeft staan, spreekt de Rabobank dan ook aan.

ADO Vrouwen zet zich al jaren in om ook buiten de lijnen een steeds krachtigere bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ADO vrouwen willen als rolmodel fungeren voor meisjes en vrouwen in de regio Haaglanden. Jonge meisjes en vrouwen die meer bewegen en sterker in hun schoenen staan, is hierbij het doel.

 


Door: Bart Bakker