Scheveningen mist veel kansen maar wint wel

16 November 2019, 19:28 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures

Scheveningen had tegen Jong Volendam een karrevracht aan kansen nodig om uiteindelijk met 2-1 aan de goede kant van de score te staan. De Schollekoppen waren de hele wedstrijd beter op dreef dan de jonge profs. Dat het tot aan de rust 0-0 bleef was te wijten aan het gebrek aan scoringsdrift bij de Houtrust bewoners. Zo waren Barry Rog, Tim Peters en Rowdy van der Putten niet scherp genoeg in kansrijke positie. Jari de Jong was dit twee minuten na rust wel. De verdediger benutte een strafschop. De voor de geblesseerde Tim Peters ingevallen Nabil Haddadi verdubbelde de marge. In de slotfase werd het nog spannend nadat de Volendammer uit een vrije trap de aansluitingstreffers scoorde. Scheveningen hield de zege uiteindelijk vast en is met tien punten uit de laatste vier wedstrijden aan een sterke serie bezig.