Dagblad070 | Scheveningen schrikt van zeperd

Scheveningen schrikt van zeperd

mainImage

Men behoefde na afloop van de wedstrijd Scheveningen – GVVV (0-1) maar naar het gezicht van Levi Schwiebbe, de aanvoerder van Scheveningen, te kijken om een bevestiging te krijgen van de indruk dat hij veel eerder en naar zijn mening ook verdiende (eerste) overwinning had verwacht dan uiteindelijk deze betreurde zeperd.

Ogen, houding en tong spraken boekdelen bij Schwiebbe, want als er een kans was geweest om aansluiting te krijgen bij Jong Volendam en Quick Boys dan was dat vandaag geweest, thuis in de regen. Maar tot grote verwarring en frustratie van iedereen die op Houtrust Scheveningen vertegenwoordigde schoot Berry Powel van GVVV twee minuten voor tijd de beslissende 0-1 binnen. 

Scheveningen blijft zodoende laatste in de Tweede Divisie. Extra zuur na een wedstrijd waarin het niet de mindere was van GVVV. De keren dat de Veenendalers de zestien haalden waren na rust op de vingers van een halve hand te tellen. Bovendien kreeg Scheveningen tien minuten voor het einde dan eindelijk die riante mogelijkheid om zich uit de ergernis van de ranglijst te spelen. Maar Rowdy van der Putten kopte op de lat.

 


Foto: Orange Pictures