Seizoenkaartcampagne ADO Den Haag van start

2 June 2020, 13:00 uur
Sport
mainImage

Op dinsdag 2 juni is de Seizoenkaartcampagne van ADO Den Haag voor het seizoen 2020/2021 gelanceerd.

ADO Den Haag biedt haar fans twee verschillende opties, omdat in deze bijzondere situatie nog niet duidelijk is wanneer de bal weer zal rollen en met hoeveel publiek dat zal gebeuren. Er kan gekozen worden voor 'Full Support' of 'Support'. 

De ‘Full Support Seizoenkaart’ is de ultieme vorm van steun aan de club. Met deze Gouden Seizoenkaart wordt er bewust gekozen voor geen tegemoetkoming bij eventuele wedstrijden zonder publiek.

ADO Den Haag beseft hoe waardevol deze keuze is en wil daar dan ook graag iets moois voor terug doen. De Full Support Seizoenkaart bestaat uit de volgende unieke items: een exclusieve Gouden Seizoenkaart, een unieke vlag (mede te gebruiken voor leuke acties gedurende het seizoen) en toegang tot een speciaal platform met aantrekkelijke kortingen. Support (Seizoen 2020/2021)

Met de ‘Support Seizoenkaart’ ontvangen supporters 15 procent korting op de Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021. Deze Support-variant is op basis van één seizoen, waarbij er geen aanspraak wordt gemaakt op een extra tegemoetkoming indien er niet of niet altijd met aanwezigheid van publiek gespeeld kan worden.

Meer informatie

ADO Den Haag zal geen prijsverhoging doorvoeren op de Seizoenkaart. Dat betekent dus dat de prijzen van het afgelopen seizoen ongewijzigd blijven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ADO Den Haag.
De Seizoenkaartcampagne werd dinsdag om 12.00 uur gelanceerd met een video, waarin clubgevoel, saamhorigheid en trots centraal staan. Jacco van Leeuwen (voorzitter supportersvereniging SV Haagsche Bluf) vertolkt hierin een rol.