Slot heeft er alle vertrouwen in dat hij Liverpool gaat coachen

3 May 2024, 15:35 uur
Sport
mainImage
ANP
Arne Slot.

Trainer Arne Slot van Feyenoord heeft er alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen hoofdcoach van Liverpool is. "Maar wanneer het precies rond gaat komen, dat weet ik niet", zei hij op een persconferentie voor het thuisduel van zondag met PEC Zwolle. "Er kan nu nog niets officieel bevestigd worden. Meer kan ik nu ook niet zeggen."

Slot wil zijn assistenten Sipke Hulshoff en Etiënne Reijnen graag meenemen naar Liverpool. "Maar ook daar kan ik nu niet zoveel over zeggen", zei de trainer van Feyenoord. "Stel die vragen maar aan het einde van het seizoen als alles duidelijk is. Dan wil ik op alle vragen een antwoord geven."

Slot kijkt alvast terug op drie mooie seizoenen met Feyenoord. "We hebben ongelooflijk mooie stappen gemaakt", weet hij. "Toen ik hier begon, ontvingen we 5,5 miljoen euro voor onze spits. En dat bedrag konden we zo'n beetje investeren. Nu gaan we voor het tweede seizoen op rij de Champions League in en klotst het geld voor onze begrippen tegen de plinten."

"Als ik hier weg ga, dan krijgen ze een mooi bedrag voor me", vervolgde Slot. "En er zijn nog wel een paar spelers van ons die er erg goed op staan. Een eventuele nieuwe trainer begint voor begrippen van Feyenoord in een mooie situatie. Nee, ik heb nog niet met onze directeur Dennis te Kloese over een mogelijke opvolger gesproken. Ik was afgelopen week met mijn dochter in Italië en hij was ook even weg. We gaan dinsdag samen eten. Dat geeft wel aan hoe onze relatie nog steeds is."
 

 


Door: ANP