Dagblad070 | Top snowboarders dit weekend op Grote Markt

Top snowboarders dit weekend op Grote Markt

mainImage
Foto: Rock a Rail

Rock A Rail is hét snowboardevenement van de lage landen. De internationale snowboardtop treft elkaar 7 december a.s. tijdens een uniek wintersportevenement op de Grote Markt in Den Haag. Vanaf 15.30 uur begint ‘Rock A Rail’ met een zeer uitdagend ‘street’ parcours, kraakheldere sneeuw en snowboarders op wereldniveau. 

In het hart van Den Haag, op de Grote Markt wordt een twee verdiepingen hoge stellage gebouwd. Hier glijden de snowboarders over stalen buizen (rails) en doen ze spectaculaire tricks over speciaal vervaardigde objecten. 

Grote Markt

De Grote Markt is één van de gezelligste stukjes Den Haag. De sfeer op de Grote Markt is altijd gemoedelijk en het uitgaanspubliek veelal creatief en eigenzinnig. Aan het plein in het midden van de stad bevinden zich diverse horecagelegenheden die voor ieder wat wils bieden: van bruin café tot cocktailbar, van poppodium tot restaurant. Daarnaast draagt de Grote Markt ook het etiket 'Popdistrict'. Onder deze naam vinden het hele jaar door liveconcerten plaats, georganiseerd vanuit een samenwerking met poppodium Paard van Troje.

Bereikbaarheid Grote Markt
De Grote Markt is zowel bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. De Grote Markt is te bereiken met de tramlijnen 2, 3, 4 en 6, buslijn 25, en 15 minuten lopen vanaf treinstations Den Haag CS en HS. De dichtst bijzijnde parkeergarages zijn Parking Spui, Centrum en Turfmarkt.
 

Meer over Rock a Rail
rockarail.tv
facebook.com/rockarail
instagram.com/rockarail