Veel interesse voor traditioneel oefenduel Laakkwartier-ADO

1 July 2024, 17:35 uur
Sport , Den Haag & Regio
mainImage

Komende zaterdag 6 juli staat de traditionele oefenwedstrijd tussen Laakkwartier en ADO Den Haag op het programma. De wedstrijd begint om 14.00 uur en het complex van H.V.V. Laakkwartier gaat om 12.30 uur open.

"Voldoende tijd dus om voor de wedstrijd een lekker patatje of balletje pinda te bestellen en deze weg te spoelen met een heerlijk koud biertje", blikt Ron Jansen, voorzitter van H.V.V. Laakkwartier vooruit. "Toegangskaarten zijn uitsluitend op de wedstrijddag te koop bij de toegangen aan de Jan van Beersstraat en Janssoniusstraat en kosten vijf  euro per stuk (alle leeftijden). We hopen iedereen allemaal weer te zien voor weer een gezellige middag en een leuke wedstrijd. In verband met de beperkte parkeergelegenheid raden wij de bezoekers aan om zoveel mogelijk te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Ons complex is prima te bereiken met tram 16 en 17 of met bus 22".

"Er is veel belangstelling voor het duel", vervolgt Ron Jansen. "We verwachten dan ook enkele duizenden toeschouwers uit de hele regio op ons complex en veel media die de seizoenopening van ADO Den Haag gaan bijwonen. Ook is er een aparte ontvangst voor genodigden, sponsoren en relaties. Zowel van de vereniging HVV Laakkwartier als van de stichting Laakkwartier in de Maatschappij waar het bestuur onder leiding van Bart Bakker als gastheer fungeert. Ook de bestuurs- en kaderleden van de vereniging staan paraat. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt dankzij tientallen vrijwilligers van HVV Laakkwartier."