7 November 2021, 16:43 uur
Sport
mainImage
Pixabay

Quick verloor zondagmiddag op eigen veld met 0-2 van Hoogland. De bezoekers verdeelden de treffers over beide helften. De Hagenaars waren niet opgewassen tegen deze opponent. In de slotfase kreeg Pepijn van Zwieten de Blom een rode kaart, omdat hij een doorgebroken Hoogland-speler neerhaalde en dus moest Quick met 10 man de laatste minuten vol maken.

Westlandia, de andere club uit de regio in de derde divisie zondag, speelde op eigen veld 1-1 tegen EVV. De gasten waren beter, maar toch kwam Westlandia via een fraaie kopbal van Kai Verbeek op 1-0. In de tweede helft waren de Naaldwijkers opppermachtig. EVV kwam er nauwelijks aan te pas. Westlandia kreeg enkele goede kansen. Die werden niet benut en daar profiteerden de Limburgers van door in de slotfase een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen.