Dagblad070 | Willem Vissers weggestuurd bij Studio Voetbal

Willem Vissers weggestuurd bij Studio Voetbal

mainImage

Sportjournalist Willem Vissers maakt vanaf het nieuwe jaar geen deel meer uit van het roulerende gezelschap van Studio Voetbal op zondagavond. De 55-jarige routinier-verslaggever van de Volkskrant heeft van NOS Sport te horen gekregen dat er voor hem aan de tafel geen plaats meer gereserveerd wordt. De reden is onbekend. Het is geen leeftijdswissel, want de oudere Kees Jansma blijft aan te midden van oud-voetballer als Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, en Theo Jansen.

Vissers vermoedt wel ‘een coupe’, want in zijn laatste verklarende zin op twitter schrijft hij: ‘’Ik dank de NOS voor het vertrouwen in die zeven jaar. Met name dank aan de vorige presentatoren Jack van Gelder en Tom Egbers.’’

Met Sjoerd van Ramshorst, de opvolger van Egbers, heeft hij zo te lezen weinig op. De dienst bij Studio Voetbal wordt overigens uitgemaakt door Arno Vermeulen, die zichzelf voor dit programma naar voren blijft schuiven en zich niks aantrekt van de hoon die hem met name bij Veronica Inside ten deel valt. Johan Derksen noemt hem een stijve hark en een nitwit.

Vissers zal vermoedelijk nog wel blijven aanschuiven bij Voetbalpraat op FOX Sports.