Sport
mainImage
Orange Pictures
Mourad Mghizrat en Edwin Grunholz van Westlandia.

Frank van der Heiden was vanmiddag in de wedstrijd Quick- HSC '21 de matchwinner. De Hagenaar maakte in de vijfde de enige treffer van de middag. Op sportpark Nieuw Hanenburg werd daarna wel gestreden, maar goed was het niet.  De Hagenaars deden wel goede zaken op de ranglijst.

Westlandia won zaterdagavond al bij EVV. Het werd voor de ploeg van trainer Edwin Grünholz 0-2 en dat betekende de vierde zege op rij. Het ging echter minder makkelijk dan de uitslag doet vermoeden, want het was eigenlijk een klein wonder dat de Westlanders ongeschonden de rust haalden. De thuisclub kreeg een behoorlijk aantal kansen om de score te openen. De beste was voor Bob Vankan, maar de EVV-speler miste zijn strafschop.
In de tweede helft kwam Westlandia na een dubbele wissel op 0-1 door Gio Serbony. Hij schoot vanaf elf meter wel raakt. Jedsel Markes bepaalde de eindstand in blessuretjd op 0-2. Westlandia staat nu op de tiende plaats.

HBS kwam vanmiddag niet in actie, want de uitwedstrijd bij Hercules ging niet door.