Sport
mainImage
Orange Pictures
Brandon Tichem van Westlandia duelleert met twee spelers vanTEC.

Een monsteroverwinning zondagmiddag voor Quick. De Hagenaars versloegen Blauw Geel '38 met 5-0 na een 1-0 ruststand. In de beginfase hadden de haantjes nog wat moeite met de thuisclub, maar dat was snel over. Kai van Hese was in Veghel al voor rust succesvol en in de tweede helft maakten Roderick Meinema (2), Marc Boshoff en Pepijn van Zwieten de Blom het vakkundig af.

HBS liep vanmiddag tegen SV Oss 1920 wel tegen een heel ongelukkige 2-3 nederlaag aan. Door een strafschop in de blessuretijd namen de gasten nog de volle winst mee naar huis. De Brabanders openden in de eerste helft de score, maar door treffers van Jim Roberti en Donovan de Groot leken de kraaien op weg naar een zo gekoesterde overwinning. In de laatste minuten wist SV Oss 1920 dat toch nog te voorkomen door nog twee keer te scoren.

Westlandia dompelde TEC in diep rouw. De club uit Tiel probeert koploper Volendam op de ranglijst in te halen. Hierbij hielp de nederlaag tegen de Westlanders niet. Door twee treffers van Giovialli Serbony won Westlandia met 0-2. De ploeg van trainer Edwin Grünholz sloeg na rust pas toe.