Dagblad070 | Arlan Feiles opent nieuwe Acoustic Alley

Arlan Feiles opent nieuwe Acoustic Alley

mainImage

Op vrijdag 11 oktober opent de Amerikaanse songwritee Arlan Feiles het 17e Acoustic Alley-seizoen. Liefhebbers van intieme luisterconcerten weten wat ze mogen verwachten: een sfeervolle setting waarin de muziek en de verhalen achter de liedjes volledig tot hun recht komen.

Thuisbasis is Theater In de Steeg aan het Westeinde in het hartje van Den Haag. Met artiesten als Ernst Jansz, Birds of Chicago en Martyn Joseph staat er wederom een seizoen op stapel om je vingers bij af te likken.

Arlan Feiles, singersongwriter en multi-instrumentalist uit New Jersey valt de eer te beurt om het het seizoen af te trappen. Hij bracht meerdere hooggewaardeerde albums uit en zijn songs zijn te horen in diverse tv-programma’s en films, o.a. in de Oscarwinnende film ‘Dallas Buyers Club’. Niet toevallig geeft laatstgenoemde film kritiek op de wantoestanden in de farmaceutische industrie, want naast muzikant is Arlan een fanatiek mensenrechtenactivist, die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt.

Op zijn splinternieuwe album ‘What kind of World’ horen we Arlan Feiles ten voeten uit: als activist maar ook heel persoonlijk als vader van (drie) kinderen. Zijn zorgen over de toekomst en de vraag hoe de steeds groter groeiende kloof tussen arm en rijk te overbruggen. Sterke songs, die warm en soms catchy klinken: americana met gospel- en folk-invloeden. Live is Arlan Feiles op zijn allerbest: gitaar, piano, pakkende songs en verhalen zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond, volgens velen een ‘must see’.

Voor meer informatie en kaartjes kunt u terecht op de website van Acoustic Alley.

http://www.acousticalley.nl

www.arlanfeilesmusic.com

Arlan Feiles (V.S.)

Vrijdag 11 oktober 2019
aanvang 20.15 uur 

Locatie: Theater In de Steeg
Westeinde 165a
2512GX Den Haag

Entree €15,--