Dagblad070 | Gratis kerstkaarten voor eenzame ouderen

Gratis kerstkaarten voor eenzame ouderen

mainImage
Foto: The Hague Marketing

Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. Een kaartje met een kerstwens van een vriendelijke onbekende zorgt voor een glimlach op het gezicht. Daarom nodigt de Royal Christmas Fair haar bezoekers in het weekend van 14 en 15 december uit om gratis een kerstkaart te sturen naar eenzame ouderen.

Zo’n 1 miljoen ouderen zijn eenzaam. De organisatie van de Royal Christmas Fair wil met deze actie eenzame ouderen helpen zich iets minder alleen te voelen tijdens de feestdagen. Daarom sluiten zij zich met dit initiatief aan bij de Grote Kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds en PostNL.

Cityhosts delen de kerstkaarten gratis uit op Royal Christmas Fair. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar bij het informatiepunt op de kerstmarkt. Ter plekke kunnen bezoekers een kerstwens schrijven en de kerstkaart inleveren. Ook kun je ervoor kiezen om een zelf gekozen kerstkaart mee te nemen en in te leveren bij het informatiepunt. De organisatie verstuurt de kaarten collectief naar het Ouderenfonds, die ze op hun beurt onder eenzame ouderen verspreiden.

De Royal Christmas Fair is van 12 t/m 23 december dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur* en gratis toegankelijk. *Op 23 december van 12.00 tot 20.00 uur. De kerstkaarten voor het Ouderenfonds zijn alleen beschikbaar op zaterdag 14 en zondag 15 december. De kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.


Foto: The Hague Marketing