Dagblad070 | Haagse trouwbeurs maakt je gelukkig

Haagse trouwbeurs maakt je gelukkig

mainImage

Van de bruiloft wil je de mooiste dag van je leven maken. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de wensen van jou en je geliefde? Hier kom je samen achter door naar een WeddingFair te gaan. Door deze trouwbeurs kom je alles te weten wat belangrijk is voor jullie bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over zodat jullie onbezorgd de mooiste dag van jullie leven hebben. De beste inspiratie voor je decoratie of locatie vind je op dé Haagse trouwbeurs.

Op deze WeddingFair staan meer dan 50 trouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt, zoals een trouwambtenaar die vertelt over de trouwwetten of een fotograaf die uitlegt hoe hij de mooiste herinneringen maakt van jullie liefde. Alle bedrijven staan je graag te woord, want zij kunnen van jouw verwachtingen, werkelijkheid maken.  Neem vooral veel vragen mee, want daar is zo’n beurs voor: antwoorden krijgen!

Wat is er nog meer?

Je kunt bruidstaart proeven, een bruidsboeket vasthouden, de photobooth uitproberen, trouwringen passen, in vervoering raken van trouwjurken en je laten verblinden door schitterende sieraden.. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op de doen omdat je daar, op één dag, alle bedrijven die je nodig hebt, persoonlijk kunt ontmoeten.

Je kunt ook beursacties, voordeeltjes en kortingen verwachten. Voor alle bruiden liggen cadeautjes klaar, de bruidegom maakt kans om een trouwpak te winnen en als klap op de vuurpijl kan het bruidspaar meedoen aan de winactie voor een huwelijksreis naar een tropisch eiland.

WeddingFair GIA Event en Exhibition Centre  Adres : De Werf 11, 2544 EH Den Haag. Zondag 6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree en parkeren. OV lijn 4. Workshop maak je eigen wedding-moordboard. Trouwagenda cadeau voor bruiden.