Dagblad070 | Hollands Feest aan Zee op Zuiderstrand

Hollands Feest aan Zee op Zuiderstrand

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Hollands Feest Aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival op vrijdag 2 augustus 2019. En dat allemaal op een unieke locatie. Het Zuiderstrand van Scheveningen. Met optredens van: Anita Meyer, Django Wagner, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Henk Dissel, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Quido van de Graaf. De presentatie is in handen van John Medley. 

Heb je zin in meezingen op Hollandse Hits, warm zand tussen je tenen, de zon in de zee zien zakken en veel gezelligheid? Dan is dit het evenement dat je niet mag missen. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

HFAZ is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Deze kunnen besteld worden via Ticketmaster voor 23 euro per stuk. Na de bestelling ontvang je van Ticketmaster een link met je ticket. Deze kan je uitprinten en meenemen als toegangsbewijs naar HFAZ. Het spreekt voor zich dat ieder ticket maar éénmalig gebruikt kan worden. Op elke ticket staat een unieke code zodat misbruik niet mogelijk is. Het is ook mogelijk tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding aan/op het strand niet altijd even stabiel is; je kunt du beter je ticket uitgeprint mee nemen. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Dus niet op het evenement zelf. Bij het aanschaffen van je ticket ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden voor HFAZ. En conformeer je je aan de huisregels die gelden voor HFAZ. Voor de algemene voorwaarden en de huisregels zie de info pagina.

VIP
Natuurlijk kun je ook als VIP HFAZ bijwonen. Je krijgt dan toegang tot de backstage area, top uitzicht op het podium vanaf het verhoogde VIP Deck en met een beetje mazzel een meet en greet met een van de artiesten. Een VIP ticket kost 125 euro per stuk (incl. 15 drankmunten en gratis hapjes). Geïnteresseerd? Wees er snel bij want er zijn maar 150 VIP tickets beschikbaar.

Hier even de belangrijkste info op een rijtje; Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster à € 23,- per stuk. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Dus niet op het evenement zelf. Ook is er een beperkt aantal VIP-tickets. Het terrein gaat open om 16:30 uur. De eerste artiest begint om 17:30 uur, de laatste eindigt om 23:00 uur.

Op HFAZ kan je drankjes en hapjes aanschaffen met speciale munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s. De munten zijn zowel tijdens HFAZ op 2 augustus als bij de dag erna op 3 augustus bij Schollenpop geldig. Om te komen naar HFAZ is het advies: lopen of fietsen. Uiteraard is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er is zelfs goede parkeergelegenheid. Maar gezien de te verwachte verkeersdrukte in de zomer kun je wellicht beter lopen of fietsen. In ieder geval voor de lokale bezoekers. Er is geen leeftijdsgrens, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding te zijn van een volwassene.

 Foto: Digitaal Dagblad