Dagblad070 | INSIDE The Hague Street Art

INSIDE The Hague Street Art

mainImage

Op vrijdag 4 oktober opent INSIDE, de groepsexpositie van de The Hague Street Art, haar deuren weer aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag van 19:00-22:00.
 
De opening wordt feestelijk gevierd met live muziek van Blueberry Kingdom en hiphop dj DBS. In ruim 250m2 tentoonstellingsruimte kunt u weer een grote diversiteit aan kunst verwachten van de verschillende street art artiesten uit de regio Haaglanden. De expositie is gratis en alle kunstwerken zijn te koop. Ook wordt er tijdens de opening een fatcap chair beschilderd door Arabische kalligrafie en typografie kunstenaar ILLM. Deze zal tijdens de opening worden verloot. Met de opbrengst worden cadeaus gekocht voor Stichting Sintvoorieder1.
 
Op de dagen na de opening zullen er steeds wisselende kunstenaars aanwezig zijn om de bezoekers te ontvangen en uitleg te geven over hun werk.
 
Opening: vrijdag 4 oktober van 19:00 tot 22:00 uur
Expositie: 5 t/m 12 oktober (Museumnacht 20:00 - 00:00 | zo 14:00 - 19:00 uur | ma - vr 13:00 - 19:00 uur)
 
Kunstenaars:
ANGST, Dünya Atay, Erwin Verkade, ILLM, Jerry Lievaart, Jim, Jawgem, Kisho Matsuo, Marilou Klapwijk, Micha de Bie, NWay, Page33, Outliner, Recycle Warrior, Pop Eye, RakeStreken, Ringo, Shake, Maedist, Snapwillum, Tobias 'Klash' Becker Hoff, Zepp van der Spek, Zesta
 
 
The Hague Street Art: https://www.instagram.com/thehaguestreetart
Stichting Sintvoorieder1: https://www.sintvoorieder1.nl/
ILLM: https://www.illm.co/
DJ DBS: https://www.facebook.com/DeeJayDBS
Blueberry Kingdom: https://www.facebook.com/BlueberryKingdomMusic/
Fatcap chair: https://www.instagram.com/fatcapchair