Dagblad070 | Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk

Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk

mainImage

De grootste hal van De Broodfabriek in Rijswijk wordt op 12 en 13 oktober weer omgetoverd tot een schitterend spektakel. Op de Internationale Mineralenbeurs zijn de mooiste edelstenen, mineralen, sieraden en unieke fossielen te vinden. Deze editie staat er een recordaantal standhouders met meer dan 175 kramen, allen gevuld met diverse prachtige collecties.

Er is aan bezoekers van jong en oud gedacht met diverse activiteiten en lezingen. Zo wordt er tijdens een uitgebreide lezing kennis gemaakt met het zelf zoeken naar mineralen en vertellen experts over hun eigen ervaringen in het buitenland. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de vorm van workshops. Van steenslijpen tot geodes kraken om zelf een edelsteen te ontdekken – er is voor ieder wat wils.

De Internationale Mineralenbeurs is hét weekend voor geologische liefhebbers van alle leeftijden. Kom langs op 12 of 13 oktober, geniet van al het moois dat er te bieden is en breid jouw verzameling aan schatten uit.

Wat : Internationale Mineralenbeurs Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Wanneer : 12 en 13 oktober 2019 Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur Tickets : €8,- (volwassenen), €3,- (kinderen 7 t/m 12 jaar) Website : www.internationalemineralenbeurs.nl

-