Dagblad070 | King's Gaillard in Zeeheldentheater
mainImage

King's Gaillard in Zeeheldentheater

12 juli 2020, 11:07 uur
Uitgaan

Zaterdag 18 juli staan de welbekende Pieter Jouke, Tim Kroezen en folk-formatie ‘King’s Galliard’ op het open podium voor zang, dans en Variété van het Zeeheldentheater. Het Zeeheldentheater houdt rekening met alle RIVM-maatregelen!

Alles is aangepast volgens de 1.50 meter-norm! We hebben CO2 meters, desinfectie-zuilen met handgel (72% alcohol), kuchschermen en we hanteren een limiet van 40 bezoekers per voorstelling. Ook worden alle hapjes en drankjes hygiënisch bereid!

Laars Lappen

In de voorstelling ‘Laars Lappen’ trakteert Pieter Jouke zijn publiek op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Een voorstelling met veel humor, emotie-opwekkende teksten, woordspelingen, meta-humor en mogelijk sporen van een mening en muziek.

Tim Kroezen

Na een traineeship bij een multinational en een burn-out begon Tim aan comedy. Naast comedian is hij ook schrijver van korte autobiografische verhalen.

King's Galliard

Ook de bekende folk-formatie ‘King's Galliard’ bestaande uit Frank van Meeteren (banjo/zang), Lenneke Willems (viool), Sharon Bradley (gitaar/zang) en Jan Erik Noske (fluitist/woodwhistle) staat dit jaar op het open podium voor zang, dans en Variété! In de jaren 70/80 traden ze door heel Nederland op en in het najaar zullen ze weer een aantal keer optreden!

Datum: zaterdag 18 juli

Plaats: Zeeheldentheater, Trompstraat 342 Den Haag

Aanvang: 20:00 uur

Toegangsprijs: gewone kaartje €15 euro
Tickets online bestellen via: www.zeeheldentheater.nl