Dagblad070 | La Parranda treedt op in Naaldwijk

La Parranda treedt op in Naaldwijk

mainImage

Cultuurverbinders organiseren in samenwerking met Dansschool Maick van Leeuwen en La  Paranda een Salsa & Latin Party in de “Nieuwe Harmonie” (voorheen Dansschool Westland), Havenstraat 32, 2671 GJ Naaldwijk. Deze party zal worden opgeluisterd met een spetterend live optreden van een 16 koppige band La Paranda uit Den Haag met muziek, dansen en het genieten voor iedereen die dat wil. Het doel is dansen en muziek samen te verbinden met mensen.

La Parranda speelt een aanstekelijke mix van vele soorten Latijns-Amerikaanse muziek. Met hun swingende optredens maken zij van elke gelegenheid een waanzinnig feest! In Latijns Amerika is een ‘parranda’ een spontaan volksfeest. Hun frontline bestaat uit vier temperamentvolle zangeressen en een zanger. Daarachter vind je de machine van de band: een achtkoppige blazerssectie en een superstrakke ritmesectie. De leden van La Parranda hebben verschillende achtergronden en zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Suriname, de Antillen en Nederland. Zij delen één grote passie, en dat is hun liefde voor música latina!

Iedereen is van harte welkom om te komen; beginners en gevorderden, ook al kan je nog niet salsa of latin dansen, er wordt een workshop gegeven, of ben je alleen muziekliefhebber, iedereen mag komen; leden van Dansschool Maick van Leeuwen, ook voor oud-leden van Dansschool Westland of  leden van andere dansscholen in Nederland! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden. Wij bestaan al meer dan jaar 30 jaar!

Het programma 14 december:

20:00 uur -20:30 uur Workshop  basis Salsa gegeven door Dansschool Maick van Leeuwen.

20:30 uur- 24:00 uur Start Salsa & Latin Party met een  live band uit 16 leden La Paranda  (laparranda.nl)

De prijs is € 15,00 per persoon inclusief hapjes. Zaal is open om 19:45 uur.

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam het aantal personen en door  € 15,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van de party. Wees er snel bij want vol is vol! Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.