Dagblad070 | Neuzelbeurs in Broodfabriek 12 & 13 oktober

Neuzelbeurs in Broodfabriek 12 & 13 oktober

mainImage

Op 12 & 13 oktober is de volgende editie van de Neuzelbeurs. Met circa 290 kramen versieren de standhouders van De Neuzelbeurs, Bakkerij 2 met allerlei leuke koopjes. Deze handelaren en particulieren bieden een breed scala aan producten aan. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Tevens staat dit weekend De Vetten & Govers taxatiebureau op de Neuzelbeurs. Heb jij nog oude, nieuwe, (of denk jij) waardevolle postzegels, munten of biljetten liggen? En zou jij toch graag willen weten wat deze waard zijn? Kom dan op 12 & 13 oktober langs op de Neuzelbeurs en laat gratis jouw spullen taxeren bij kraam A16. www.postzegels-taxeren.nl/

Op kraam B04 worden er deze editie spullen verkocht voor de Run for Kika marathon. Al het geld wordt gedoneerd aan Michael Janse, die op 1 november 2020  de marathon van New York gaat lopen. Dus loop zeker langs deze kraam, doneren kan ook op www.runforkikamarathon.nl/michael-janse-new-york-2020

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Tickets voor de Neuzelbeurs zijn verkrijgbaar via: www.neuzelbeurs.nl/online-kaartverkoop/. Koop snel online een kaartje en vermijd de wachtrijen bij de kassa’s.

Naast de Neuzelbeurs is er op 12 & 13 oktober ook de Internationale Mineralenbeurs. Dit is de grootste schitterende verzamelbeurs van Nederland op het gebied van (edel)stenen, fossielen en mineralen. Koop je een kaartje voor deze beurs, dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs. Kijk voor meer informatie op www.internationalemineralenbeurs.nl.

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

Openingstijden:           10.00 uur tot 17.00 uur

Websites:                     www.neuzelbeurs.nl

                                    www.internationalemineralenbeurs.nl

                                   www.de-broodfabriek.nl