Dagblad070 | Neuzelbeurs in De Broodfabriek op 1 en 2 februari

Neuzelbeurs in De Broodfabriek op 1 en 2 februari

mainImage

Op 1 & 2 februari wordt de Neuzelbeurs opgebouwd in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 280 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils.

Zoals in het najaar van 2019, zal Postzegels-taxeren.nl aanwezig zijn op de Neuzelbeurs. Ook deze editie taxeren William de Vetten en Alexander Govers kosteloos uw postzegels, maar ook munten, militaria, goud, zilver en andere collectibles. Naast eigen expertise hebben zij een groot, zelfs internationaal netwerk. Hierdoor zijn zij in staat gebleken om verrassende ontdekkingen te doen en succesvol te bemiddelen in het van de hand doen van deze vondsten.

Voorbeeld hiervan is een kleine zilveren medaille, waarvan het lintje ontbrak. Het bleek te gaan om een militaire eremedaille uitgegeven door "De orde van de Nederlandse Leeuw”. De Vetten en Govers hebben bemiddeld bij het succesvol ter veiling brengen, waarbij een opbrengst van 280,- euro is behaald. Meer lezen hierover? Kijk dan snel op de website van de Neuzelbeurs.

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend. Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom. Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Lezersactie: Met korting naar de Neuzelbeurs

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel of kopie (met e-mailadres) €1,- kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€4,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mailingen.

Wat                  : Neuzelbeurs

Waar                 : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer            : 1 & 2 februari 2020

Openingstijden    : 10:00 – 17:00 uur

Tickets              : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen)

Website             : www.neuzelbeurs.nl