Dagblad070 | Slapen voor goede doel bij Babylon Hotel 

Slapen voor goede doel bij Babylon Hotel 

mainImage

Het Babylon Hotel organiseert op donderdag 15 augustus ‘De Nacht van Save the Children’. Dit gebeurt ter ere van het honderdjarig bestaan van 'Save the children'. Alle opbrengsten van de overnachtingen worden geschonken aan de stichting.

Save the Children werd 100 jaar geleden (1919) opgericht door Eglantyne Jebb. Zij stelde daartoe persoonlijk een handvest op waarin zij de rechten van kinderen beschreef. Dit handvest vormde later de basis voor het in 1989 aangenomen Verdrag inzake de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Het Kinderrechtenverdrag is ook door Nederland geratificeerd en verankerd in de statuten van Save the Children. Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, verdient aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.

Babylon Hotel Den Haag
Het Babylon Hotel Den Haag is een viersterrenhotel met 143 hotelkamers in diverse formaten. Het hotel heeft een modern klassieke inrichting, deze stijl is ook terug te vinden in de trendy bar en het restaurant, The LivingRoom. In het hotel bevindt zich tevens een business center. Het Babylon Hotel Den Haag is onderdeel van Eden Hotels.