Dagblad070 | Speciale americana-kerstshow in Acoustic Alley

Speciale americana-kerstshow in Acoustic Alley

mainImage

Op vrijdag 13 december is er een bijzondere kerstvoorstelling in Acoustic Alley. Een viertal doorgewinterde muzikanten van eigen bodem die allen hun sporen nadrukkelijk hebben verdiend op binnen- en buitenlandse podia, solo of in een diverse andere bezettingen. Liefde voor Americana en Westcoast-muziek (Little Feat, The Band) heeft hen samengebracht in deze band die nu voor het vierde jaar op rij een kerst-spin off heeft.  Plaats van handeling is het intieme Theater In de Steeg in het hartje van Den Haag.

Dit jaar als speciale gast de Canadese singersongwriter Suzanne Jarvie die eerder dit jaar het onvolprezen album ‘In The Clear’ uitbracht. De pers vergelijkt Jarvie met Emmylou Harris en Lucinda Williams en No Depression schreef: “Serafijns puur, troostend en het gemoed verlichtend, vaak buiten eigen medewerking om..”

Hidden Agenda Deluxe tourde eerder met Carter Sampson, Danni Nicholls en vorig jaar met de Canadese Oh Susanna. In 2016 verscheen ‘Christmas From Amsterdam to Oklahoma’ in samenwerking met Carter Sampson en in 2018 volgde het album ‘Angels In The Snow’ met Oh Susanna.  Behalve de originele kerst-klassiekers van eigen hand staan covers van Bob Dylan, The Band, Lyle Lovett, Steve Earle en anderen op het programma.

Voor iedereen die eens wat andere kerstmuziek wil horen dan Mariah Carey of Chris Rea is dit een uitgelezen kans om op een muzikaal verantwoorde wijze in de kerststemming te komen!

Hidden Agenda Deluxe: BJ Baartmans, Sjoerd van Bommel, Eric Devries en Gerald van Beuningen
Special guest: Suzanne Jarvie (Can.)

www.hiddenagendadeluxe.com  Tickets en informatie: www.acousticalley.nl