Dagblad070 | Studenten organiseren Road to the Future

Studenten organiseren Road to the Future

mainImage

Studenten van Hogeschool Leiden organiseren op zaterdagavond 2 november het evenement ‘Road to the Future’ om geld op te halen voor stichting MIVA. Het evenement neemt de bezoekers mee terug naar de jaren ’70 tot nu. ‘Road to the Future’ vindt plaats in de Ierse pub O’Casey’s in Den Haag.

Tijdens het evenement is er genoeg te doen. Er is een nostalgische pubquiz waarin vragen voorbijkomen over de afgelopen decennia. Naast de pubquiz is er een veiling, zijn er hapjes en drankjes en de pop/rockband “Fierce ‘n’ Fire” uit Alphen aan den Rijn zal een optreden verzorgen. De hele avond draait er muziek en ook is er aandacht voor het goede doel MIVA, waar de gehele opbrengst van ‘Road to the Future’ naartoe gaat.

Goede doel

MIVA is een goed doel dat zich inzet voor de juiste vervoers- en communicatiemiddelen in ontwikkelingslanden. De Kameroense pionier Sonja is sociaal werker en helpt zieke kinderen in Kameroen. Zij zorgt ervoor dat ieder kind de zorg krijgt die het nodig heeft. Helaas zijn de wegen in Kameroen slecht en de afstanden groot, waardoor Sonja maar weinig kinderen kan bezoeken. Met een geschikt voertuig kan zij meer kinderen helpen. De opbrengst van het evenement gaat naar MIVA, zodat zij een auto voor Sonja kunnen financieren. 

Algemene informatie

Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina ‘Road to the Future’. Kaartjes zijn te koop via de link op de Facebookpagina. Een kaartje kost €10 inclusief een welkomstdrankje.

Het evenement start om 19:00 uur en duurt tot 23:00 uur in de Ierse pub O’Casey’s in Den Haag.