Dagblad070 | Tantric Dance party terug in Den Haag

Tantric Dance party terug in Den Haag

mainImage

Met ingang van 28 september keert de Tantric Dance party terug in Den Haag. Vanaf nu kan iedereen deze geblinddoekte contactdans maandelijks ervaren aan de Schedeldoekshaven, een plek met een schitterend uitzicht over de stad. Na een stop van een jaar is de herststart extra feestelijk, met twee dansworkshops en een welkomstborrel.

Een liefdevolle wereld in het klein

We leven volgens de organisatie in een wereld waarin mensen vaak over hun eigen grenzen gaan of over die van de ander. Volgens organisator Rakesh Mijling (Art of Loving) ligt de sleutel  in het bewust zijn van de signalen die door jezelf en de ander worden uitgezonden. “Tantric Dance draagt daar op een speelse manier aan bij, door een avontuurlijke ontdekkingsreis in contact.”

Body language

Tantric Dance events van Art of Loving staan voor warme avonden waar je danst zoals je lichaam dat wilt. Eerst op jezelf, in de Chakra Dance Journey, en daarna met wisselende danspartners, in een contactdans. Gepraat wordt er niet tot nauwelijks, body language is de taal die op de dansvloer gesproken wordt. Mannen en vrouwen dansen in de Tantric Dance afwisselend geblinddoekt, wat een dieper contact mogelijk maakt. Je hoeft elkaar niet in de ogen te kijken, waardoor je meer bewust wordt van je eigen proces tijdens de dans.

Spelen met de zintuigen
Rakesh Mijling (Art of Loving): “Wanneer je geblinddoekt bent, zijn je andere zintuigen extra geopend. Het is mooi om te zien wat er gebeurt als je vanuit dat punt danst met wat er in het moment ontstaat. Sommige dansen zullen rustig en sensitief zijn, andere meer speels en wild. En weer andere misschien wel heel passioneel. We nodigen je uit om het denken hierbij naar de achtergrond te schuiven en vooral te voelen.”

 

PROGRAMMA

19:30 ~ deur open

20:00 ~ openings moment + gratis drankje

20:30 ~ Chakra Dance Journey (warming up)

Workshop om het lichaam te activeren

20:55 ~ Tantric Dance Demo

21:00 ~ deur dicht!

21:00 ~ Tantric Dance Class

Workshop voor beginners en gevorderden

22:00 ~ Vrij dansen met DJ Rakesh

23:00 ~ Einde

TICKET

Volledige ticket: €12,- vv (€15,- aan de deur)
 ( speciale lage kennismakingsprijs)

vv kan tot 16:00 op dag van het event, tenzij uitverkocht

https://artofloving.nl/cms/tickets/deelnemen/920

Locatie
Conscious Haven, Schedeldoekshaven 131 (5e verdieping), Den Haag.