Dagblad070 | Tip: Antikerst
mainImage

Tip: Antikerst

21 december 2019, 08:38 uur
Uitgaan

Kerstmis is een zalig feest, met lekker eten, je familie, duizend keer dezelfde vijf liedjes op de radio, overal dennennaalden, kerstmutsen, knipperende lampjes, je schoonouders... waarom moet dat ook alweer twee dagen achter elkaar? Net als de afgelopen jaren biedt Musicon een veilige haven voor wie de geforceerde kerstgezelligheid na twee dagen wel beu is.

In de nieuwe zaal achterin het pand hangt geen versiering en is Mariah Carey niet welkom – in plaats daarvan is het een samenkomen van metal, bier en shotjes. Eventuele gezelligheid nemen we er voor lief, maar het is niet verplicht. De muziek wordt deze editie verzorgd door DJ-duo DFZ. Dit illustere tweetal draait zowel meezingbare hits en onverstaanbare obscure goudklompjes, als het maar metal is. Naar verwachting gaan de voetjes vanzelf wel van de vloer, maar als je liever blijft hangen bij de speciaal voor de avond ingerichte shotjesbar, ben je daar natuurlijk ook van harte welkom.

Houd je niet van metal? Vind je Kerstmis helemaal niet zo verschrikkelijk? Dan kan je in de hoofdzaal salsadansen op de Latin Night, net als elke donderdag in Musicon. Beide evenementen zijn gratis, en gaan de hele nacht door!