‘Totale vleesbelevenis’ onder Meisje met de parel

24 February 2018, 15:30 uur
Uitgaan
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Even een waarschuwing vooraf: vegetariërs kunnen het nu volgende bericht als schokkend ervaren...

Restaurant Pearl in Hilton The Hague is vernieuwd, met een interieur geïnspireerd op het schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer, en presenteert ‘een echte vleesbelevenis’ met een nieuwe kaart met international steaks, premium cuts en burgers.

Het vlees komt van de bekende topslager Piet van den Berg van Nice to Meat: niet alleen premium cuts, maar ook ‘vergeten’ stukken’ van onder meer de Hollandse MRIJ-koeien, zoals bavette en short-ribs.

Executive chef Frank Uphoff is erg trots op wat Pearl het Meat & Discover concept noemt. “Op de vernieuwde menukaart staan alleen met passie vervaardigde, eerlijke producten. Voorafgaand aan de menukeuze nemen de restaurantmedewerkers de gasten mee in het verhaal rondom de producten die op de kaart staan. Het kiezen van een eigen steakmes maakt de beleving compleet.”

Overigens biedt Pearl ook vegetarische gerechten aan.