Dagblad070 | Vierde editie Hudson to Hudson Ride

Vierde editie Hudson to Hudson Ride

mainImage

Onder het motto Fight for Cancer organiseert Hudson Bar & Kitchen samen met Team Westland op 15 september de vierde editie van de Hudson to Hudson Ride. Het evenement biedt drie wielerafstanden aan en één wandelroute. De routes gaan door mooie natuurgebieden met pauze stops bij de diverse Hudson restaurants. De routes starten vanaf de boulevard in Kijkduin en de finish is bij Hudson Beach te Kijkduin. De volledige opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Team Westland: deze charitatieve stichting zet zich vrijwillig in voor projecten die voornamelijk onderzoek naar kanker ondersteunen.

Hudson Rides & Walk

Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit vier verschillende Hudson tochten de Power Ride, Power Light, Fun Ride en Hudson Walk. De Power Ride is weggelegd voor de ervaren fietser; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start op de boulevard bij Hudson Kijkduin leidt deze route door de duinen langs Hudson Noordwijkerhout en door het groene hart via Hudson Zoetermeer naar Kijkduin. De nieuw toegevoegde Power Light van 60 km is geschikt voor de sportieve fietser en gaat door de duinen richting de nieuwste vestiging van Hudson in Katwijk, vervolgens via Hudson Voorschoten naar het strand van Kijkduin.  De Fun Ride van 30 kilometer is geschikt voor de recreatieve fietser en gezinnen. De route leidt door het Westland langs plekjes waar je het bestaan niet van wist, met een gezellige pitstop bij Hudson Naaldwijk. Ook de wandelroute van 15 km is weer toegevoegd aan het programma met een aangename tussenstop bij Barn47. De finish is bij Hudson Beach, waar alle deelnemers feestelijk worden verwelkomd. Hier kunnen zij nagenieten onder het genot van een Hudson burger, entertainment, live muziek en massages. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar. Bij deelname kunnen exclusieve Hudson to Hudson Ride shirts worden aangeschaft waarvan de volledige opbrengst naar Team Westland gaat.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2010 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. Begin september  opent de nieuwste vestiging aan de boulevard van Katwijk. Hiermee staat de teller op 12 vestigingen.

Over Team Westland

Team Westland is een charitatieve stichting die zich vrijwillig inzet voor diverse goede doelen in de lokale omgeving. Dit doen zij door met bedrijven en sponsoren uit de regio geld op te halen voor lokale goede doelen die gelieerd zijn met de zieke kanker en het onderzoek daarvan.

--

Informatie evenement
Datum:                                           Zondag 15 september 2019

Start Powerride:                               09:00 uur

Start Powerlight:                               09.30 uur

Start Funride:                                   10.00 uur

Start Hudson Walk:                           10.30 uur

Start locatie:                                     Hudson Kijkduin (boulevard)          

Finish locatie:                                    Hudson Beach Kijkduin

Inschrijven:                                       https://restauranthudson.nl/hudson-to-hudson-ride-2019

Website Team Westland:                     https://www.teamwestland.nl/