Dagblad070 | Voor de laatste keer schelpenverkoop Muzee
mainImage

Voor de laatste keer schelpenverkoop Muzee

19 januari 2020, 11:09 uur
Uitgaan

Muzee Scheveningen houdt nog één keer een grote schelpenverkoopdag in 2020. Muzee Scheveningen (en daarvoor het Zeemuseum) is jarenlang een van de grootste verkooppunten van schelpen geweest in Nederland. Maar tijden veranderen en er is besloten om de schelpenverkoop af te bouwen.

Er wordt nog éénmaal een grote schelpenverkoopdag georganiseerd en wel op zaterdag 22 februari 2020. Er wordt geen nieuw verkoopmateriaal meer aangeleverd; verkocht wordt nog enkel het bestaande schelpenbestand.

Er zijn nog vele schelpen beschikbaar: honderden soorten van bijna alle schelpenfamilies. Op deze laatste grote schelpenverkoopdag is het de bedoeling dat zo veel mogelijk materiaal wordt verkocht. Daarom zullen de schelpen met korting worden aangeboden. 

Goed om te weten is dat de zeebiologische afdeling van Muzee Scheveningen gewoon blijft bestaan, inclusief de vaste presentatie in de Zeezaal en uiteraard de prachtige museale schelpencollectie. Iedereen is welkom om langs te komen bij deze laatste schelpenverkoop. Het is een mooi moment om uw schelpencollectie aan te vullen.

 

Datum: zaterdag 22 februari 2020

Tijd: van 9.00 tot 17.00 uur

Plaats: Muzee Scheveningen

Toegang: gratis