mainImage

War Child/Peace Sessions Festival op strand

10 juli 2019, 15:10 uur
Uitgaan

Op 21 september – de Internationale Dag van de Vrede – organiseert War Child het Peace Sessions Festival op het strand van Den Haag.

Het festival heeft plaats bij strandpaviljoen De Staat, in drie verschillende tenten. Zo gaan bezoekers met Marco Borsato mee op reis door 21 jaar War Child, horen zij het indrukwekkende oorlogsverhaal van Zoni Weisz en krijgt iedereen een idee hoe het is om te werken in een conflictgebied tijdens een Security Training. Ondertussen is er een spetterend optreden van de finalisten van de Jij&Ik tv-show.

Kinderen kunnen hun eigen vlieger maken, trommelen op een djembé, chillen met YouTuber Quinsding of dansen in de Silent Disco. Ook is er bubbelvoetbal of graffiti maken op het strand.

Datum: 21 september 2019
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen – De Staat in Den Haag
Tickets: € 7,50* per ticket voor volwassenen (incl. 2 drankjes)

Dit evenement is voor alle leeftijden, dus neem je kinderen vooral mee. En ze krijgen nog gratis toegang ook. Snelle beslissers worden beloond. Tot 14 juli betaal je slechts € 5,- per ticket.

*Het is War Child gelukt om weer bijna alles gesponsord voor elkaar te krijgen. Maar niet alles. Daarom vraagt de organisatie een kleine bijdrage voor het festival.