Dagblad070 | Albert Heijn aan Hofweg in kerstsfeer geopend
mainImage

Albert Heijn aan Hofweg in kerstsfeer geopend

Foto: Yasmin Hargreaves
15 december 2019, 10:27 uur
Winkelen

De gloednieuwe Albert Heijn aan de Hofweg in het centrum van Den Haag is zaterdag feestelijk geopend door supermarktmanager Belgin Taser en haar team. De supermarkt, die van maandag tot en met zaterdag al om 7:00 uur open is, heeft het nieuwste concept van Albert Heijn en biedt een volwaardig assortiment voor de bewoners, mensen die in de buurt werken en passanten. Met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten, maar ook snel afrekenen met zelfscankassa’s.

Met gezang van gospelkoor G-roots ging de winkel onder grote belangstelling open. “We hebben al veel klanten mogen verwelkomen! Iedereen vindt het fijn dat we al om 7 uur in de ochtend open gaan en is erg positief over de ruime inrichting en het assortiment”, zegt Belgin Taser trots.

Dry misting

Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Belgin Taser: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.”

Versbelegde broodjes

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een compleet aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. “We hebben een grote broodafdeling waar we ook dagelijks versbelegde broodjes aanbieden,” aldus Belgin Taser.

Zelfscankassa’s en koffieapparaat

Albert Heijn Hofweg heeft een koffieapparaat met diverse koffiesoorten om mee te nemen. Bij de elf zelfscankassa’s kunnen klanten zelf hun producten scannen en afrekenen.

Albert Heijn Hofweg heeft uitgebreide openingstijden. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 tot 22:00 uur.


Foto: AH/Yasmin Hargreaves