Dagblad070 | Albert Heijn Betje Wolffstraat heropend

Albert Heijn Betje Wolffstraat heropend

mainImage
Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

De Albert Heijn aan de Betje Wolffstraat 134 in Den Haag is weer open. Na een ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Andor van der Poel en zijn team gisteren de deuren weer openen. In de vernieuwde Albert Heijn vinden klanten een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.

De winkel heeft een geheel vernieuwde entree en door de slimme inrichting is het assortiment fors uitgebreid. “De eerste reacties over het nieuwe assortiment en de inrichting zijn erg positief.  We krijgen heel veel complimenten.” aldus Andor van der Poel.

Bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse sinaasappelsap maken met de nieuwe sinaasappelpers of diverse snoepgroente zelf scheppen. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit  dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

De vernieuwde Albert Heijn bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. “Naast dat we geen gas meer gebruiken door de warmte-terugwininstallatie, hebben we elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment. Ook is het aantal kassa’s voor zelfscannen uitgebreid.“ zegt Andor van der Poel. “Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de Scan&Go-kassa. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om gewoon bij de caissière af te rekenen.” Er hangen ook beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over seizoensproducten en recepten.

Albert Heijn aan de Betje Wolffstraat in Den Haag is nu van maandag tot en met zaterdag open tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 19:00 uur.