Dagblad070 | Albert Heijn Conradkade in nieuw jasje

Albert Heijn Conradkade in nieuw jasje

mainImage
Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn aan de Conradkade in Den Haag sluit donderdag 14 november om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 27 november om 13:00 uur.

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren, maar alles wordt aangepakt. Supermarktmanager Luuk Evers: “Doordat we het kantoor verplaatsen naar de eerste verdieping krijgen we meer ruimte. Het versaanbod zoals groenten, fruit, kaas en vleeswaren kan worden uitgebreid en de broodafdeling wordt twee keer zo groot. Ook komt er een servicebalie en gaat het afrekenen sneller door nieuwe zelfscankassa’s. Het team van Albert Heijn Conradkade nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 27 november. Dan zijn er ook activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.”

De metamorfose van Albert Heijn Conradkade in Den Haag maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.