Dagblad070 | Albert Heijn De Savornin Lohmanplein wordt AH XL
mainImage

Albert Heijn De Savornin Lohmanplein wordt AH XL

26 juni 2020, 14:06 uur
Winkelen

De Albert Heijn aan De Savornin Lohmanplein in Den Haag gaat op zondag 5 juli om 14.00 uur tijdelijk sluiten voor een grote verbouwing. De winkel wordt een Albert Heijn XL en krijgt het nieuwste winkelconcept met meer vers en veel extra’s. Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein wordt op woensdag 29 juli om 12:00 uur weer geopend.

“De winkel krijgt een totale metamorfose,” zegt supermarktmanager Sjon van Ballegooijen enthousiast. “Doordat het winkelcentrum helemaal verbouwd wordt, kunnen wij ook groter worden. Onze verbouwing begint 5 juli en duurt bijna drie weken. Met als resultaat een prachtige AH XL met veel vernieuwing!” De supermarkt wordt ook duurzamer. Door de installatie die warmte terugwint wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Sjon van Ballegooijen: “We staan met het hele team vanaf woensdag 29 juli weer klaar om iedereen te verwelkomen in de nieuwe AH XL De Savornin Lohmanplein.” 

Tijdens de sluiting kunnen klanten boodschappen doen bij Albert Heijn-winkels in de buurt, of Albert Heijn XL, Elandstraat 160 in Den Haag en Albert Heijn XL Boogaardplein 22 in Rijswijk.