Dagblad070 | Albert Heijn Duinzigt weer open

Albert Heijn Duinzigt weer open

mainImage

Albert Heijn aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan in Duinzigt Den Haag is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er op de begane grond een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

“Als je binnenkomt op de begane grond word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Bovendien hebben we nu de sinaasappelpers voor vers geperste sappen en kunnen klanten zelf snackgroente scheppen. In de kelder vind je voortaan alle houdbare producten”, vertelt supermarktmanager Raven Huijbregts. “De eerste reacties over het nieuwe assortiment en de inrichting zijn zeer positief.  We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee.”

Dry misting

Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. De klant kan makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Raven Huijbregts: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes en koek. De klant kan ook zelf een mix van bonbons samenstellen. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels en gehaktballen. Ook de grillworst wordt nu in de winkel gegrild. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscankassa’s

Albert Heijn Duinzigt heeft het aantal zelfscankassa’s uitgebreid. Als klanten gebruikmaken van zelfscannen met de handscanner of app maken ze nu tijdelijk kans op een verspakket.

Albert Heijn Duinzigt in Den Haag is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 – 21:00 uur, op zondag van 10:00 – 19:00 uur.

 


Foto: AH