Dagblad070 | Avondmarkt in Betje Wolffstraat

Avondmarkt in Betje Wolffstraat

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De tijd vliegt voorbij en het schooljaar zit er alweer bijna op. Het moment voor de BIZ Betje Wolffstraat om een evenement te organiseren voor de klanten van de Betje Wolff. “We hebben het best zwaar vanwege de werkzaamheden aan de Erasmusweg, en willen onze trouwe klanten verrassen met een leuke activiteit met voor elk wat wils op deze avondmarkt.”

Winkelcentrum Betje Wolffstraat wil haar bezoekers verrassen tijdens de avondmarkt met een gevarieerd programma, waarbij iedereen aan bod komt. Natuurlijk is er een gezellige markt met uiteenlopende kramen op het gebied van food en non-food.

Speciale aandacht is er zo voor de zomervakantie voor de kinderen. Ze kunnen meedoen aan de Tik Tok Challenge op het podium. Stuur je filmpje voor 3 juli naar de facebookpagina van Bij Betje en wie weet sta je 5 juli op het podium te shinen en win je een coole prijs. Daarnaast kun je je uitleven op het springkussen en smaakt een suikerspin of zakje popcorn altijd goed.

Er treden op het podium diverse artiesten op, zoals Plukenpleei, Ban Pee en Michael Levoleger, oud-deelnemer aan Idols. Tussen de optredens door draait onze DJ. Er kan dus lekker worden gedanst.

Om de klanten in het zonnetje te zetten is er een loterij met diverse prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers met als hoofdprijs een boodschappenpakket ter waarde van € 50,-. Lever tot en met 5 juli uw kassabon met uw naam in bij: Albert Heijn, Bij Betje, Snoeppaleis Knorretje, My Ice Cream, W-IT.NL Computers of Etos. Op het podium volgt de live trekking. Prijzen worden uitgereikt aan wie om  20.00u aanwezig is bij de trekking.

De BIZ is blij met de samenwerking met Bij Betje. “Zij zijn niet meer weg te denken uit onze straat en we kunnen niet zonder de hulp van de vrijwilligers van Bij Betje”

Meer informatie over de Avondmarkt op 5 juli a.s.? Houd dan de Facebookpagina van de

Betje Wolffstraat goed in de gaten. https://www.facebook.com/BizBetjeWolffstraat/

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad