Dagblad070 | Grote verbouwing Albert Heijn Keizerstraat

Grote verbouwing Albert Heijn Keizerstraat

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Albert Heijn aan de Scheveningse Keizerstraat 342 is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nog niets van; alles vindt achter de schermen plaats. Dat verandert op dinsdag 2 juli om 17:00 uur. De winkel gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het nieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 17 juli om 11:00 uur.

De medewerkers worden nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject gebeurde in een speciale verstruck die onlangs op de Keizerstraat stond geparkeerd. “Zo brengen we onze kennis op peil. Hierdoor kunnen wij straks klanten nog beter informeren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank”, aldus supermarktmanager Johan Zegwaart.

Schevenings tintje

Het team van Albert Heijn Keizerstraat nodigt iedereen uit om bij de heropening aanwezig te zijn. Er zijn veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties. Het belooft een gezellig feestje te worden, met een Schevenings tintje. Johan Zegwaart: “De winkel wordt officieel geopend door mevrouw Wilhelmina Meere. Zij is al vanaf het prille begin klant bij ons, zo’n 42 jaar! Mevrouw Meere wordt bij de openingshandeling begeleid door twee dames in Scheveningse klederdracht.”

Nieuwste winkelconcept

Albert Heijn Keizerstraat is de derde Albert Heijn in Scheveningen die het nieuwste concept krijgt. Eerder openden al de vernieuwde winkel aan de Amsterdamsestraat (15 mei) en een gloednieuwe Albert Heijn aan de Willem de Zwijgerlaan (19 juni). De openingen maken onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

 


Foto: Digitaal Dagblad