Dagblad070 | Groter versaanbod bij vernieuwde AH Mariahoeve
mainImage

Groter versaanbod bij vernieuwde AH Mariahoeve

Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves
23 juli 2020, 09:38 uur
Winkelen

Gisteren openden supermarktmanager Nathan Rodenrijs en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt aan het Kleine Loo in Den Haag Mariahoeve heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel heeft de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Nathan Rodenrijs. “Klanten zijn verrast over de nieuwe inrichting en de variatie van ons versaanbod.” De winkel heeft nu ook de Saladebar. “Klanten kunnen hun eigen verse salade samenstellen. Er zijn verschillende soorten salades, toppings en dressings. De variaties worden elke vier weken aangepast en afgestemd op het seizoen.” legt Nathan Rodenrijs uit.

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, verse schepnoten, salades en andere borrelhapjes. Van de eigen grill komen onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen, die je warm mee kunt nemen.

Gemak en inspiratie

Albert Heijn Mariahoeve wil klanten inspireren en het hen zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Er zijn nu twaalf zelfscankassa’s voor meer betaalgemak en een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.  “Uiteraard staan medewerkers altijd klaar om te adviseren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.” aldus Nathan Rodenrijs.

Albert Heijn Mariahoeve is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 21:00 uur.  Voor ouderen is er voorlopig een speciaal boodschappenuur. Zij kunnen in de winkel terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 8:00 uur ’s ochtends.

 


Door: Albert Heijn