Dagblad070 | Haagse schatten lanceert survival pakketten

Haagse schatten lanceert survival pakketten

mainImage

Haagse schatten, het lokale platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met meer dan 50 unieke lokale ondernemers, komt in actie. De eigenaren van Haagse schatten willen er alles aan doen om de lokale ondernemers door deze moeilijke tijd heen te helpen en daarom hebben zij, samen met een groot aantal aangesloten ondernemers, Haagse schatten survival pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn vanaf vandaag online te bestellen. 

Er zijn drie verschillende pakketten samengesteld die enkel bestaan uit lokale producten van stuk voor stuk bijzondere Haagse ondernemers. Het grote survival pakket, het stoere mannen pakket en het women only pakket. De pakketten zijn vanaf vandaag te koop in de webshop van Haagse schatten: shop.haagseschatten.nl. Een survival pakket waarmee je niet alleen jezelf, maar ook de lokale ondernemers door deze crisis helpt. 

Barbara van Rest, mede-eigenaar Haagse schatten: 
”Vrijwel alle ondernemers van ons platform hebben hun onderneming tijdelijk moeten sluiten en lopen hierdoor ontzettend veel inkomsten mis terwijl de kosten veelal doorlopen. Met dit initiatief steken wij hen een hart onder de riem en zorgen we ervoor dat ze ook de komende periode inkomsten hebben”.   

Met de aankoop van een Haagse schatten pakket steun je de betrokken ondernemers rechtstreeks én maak je het thuis blijven direct een beetje aangenamer. Het volledige bedrag van het pakket gaat naar de ondernemers, hiermee hopen de eigenaren van het platform hen een steuntje in de rug te geven om de komende lastige periode door te komen.

Verkoop pakketten

De survival pakketten worden deze week samengesteld en vanaf a.s. zaterdag verspreid. In Den Haag worden de pakketten gratis thuis bezorgd. De pakketten kunnen op zaterdag ook opgehaald worden in de New Farm, Televisiestraat 2, bij Roast Factory. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze uitgifte strikt nageleefd.  

#Schatteninactie

Dit initiatief is tot stand gekomen door de oproep die eigenaren Barbara van Rest en Marlies van der Kolk vorige week deden aan de ruim 50 ondernemers die onderdeel uitmaken van hun platform. Onder de noemer #schatteninactie deden zij een oproep aan alle ondernemers om te laten weten waarmee ze hen, juist nu, kunnen helpen. Samen met de Haagse schatten EIBER Bier en Roast Factory is het idee voor de survival pakketten tot stand gekomen.   

www.haagseschatten.nl | I: /haagseschatten | F: @haagseschatten.nl