Dagblad070 | Hornbach opent drive-in voor bouwmaterialen
mainImage

Hornbach opent drive-in voor bouwmaterialen

24 januari 2020, 09:26 uur
Winkelen

Hornbach Den Haag-Ypenburg heeft een splinternieuwe drive-in voor bouwmaterialen geopend. Op een oppervlakte van 3.000 m2 zijn ruim 400 kwaliteitsproducten verkrijgbaar. Auto's en klusbussen parkeren voortaan gewoon voor het schap.

Nog geen drie jaar geleden opende Hornbach een projectbouwmarkt met tuincentrum in Den Haag. “Vanaf het allereerste uur is de bouwmarkt populair”, vertelt Emile Gies, vestigingsmanager van Hornbach Den Haag, enthousiast. “De behoefte aan uitbreiding was dan ook groot. Dankzij de drive-in hebben we meer vloeroppervlakte en we kunnen we klussers bovendien sneller bedienen.”

De drive-in is eenzelfde soort hal als de naastgelegen bouwmarkt, maar dan met bredere paden. Emile Gies: “Je rijdt er gemakkelijk doorheen en parkeert er je auto of klusbus voor het schap. Vervolgens laad je alle benodigde materialen in en scan je ze eenvoudig met de app op je mobiele telefoon. Tot slot rijd je langs de kassa, waar je aan de hand van die app afrekent, en hop, terug naar jouw bouwproject. Inkopen doen via de drive-in scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop gesjouw.”

In de Hornbach drive-in zijn met name grote en zware bouwmaterialen verkrijgbaar, zoals mortels en pleisters, gevelstenen, gipsplaten, isolatiemateriaal, wapeningsstaal, zand en grind. Het totale assortiment telt 400 verschillende artikelen. De drive-in is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De drive-in is eenvoudig bereikbaar en gelegen naast de bouwmarkt, aan de Singel 115 in Den Haag-Ypenburg.