Dagblad070 | Nieuwe online bezorgservice speciaalzaken

Nieuwe online bezorgservice speciaalzaken

mainImage

Via online bestel- en bezorgplatform Instant versproducten bestellen van lokale vers-specialisten zoals bakkers, slagers en vishandels bestellen en die thuis laten bezorgen. Dat kan sinds kort in Den Haag.
 
Via het platform Instant kunnen lokale versspecialisten hun producten gezamenlijk aan de man te brengen. Op hun beurt kunnen klanten de producten van de versspecialisten voortaan makkelijk online bestellen en thuisbezorgd krijgen. Bovendien kunnen ze in een keer bij meerdere winkels tegelijk producten bestellen, die dan gebundeld en in een levering worden thuisbezorgd. De bezorgkosten bedragen 4,95 euro.

Het platform is gestart met 15 winkeliers met een speciaalzaak. Het betreft onder meer traiteurs, bakkers, slagers, viswinkels, een koffiezaak, kaashandel en groentespecialist. De service is vooralsnog alleen beschikbaar in het westen van Den Haag (Statenkwartier, Scheveningen, Duinoord, Vogelwijk, Duindorp, Bloemenbuurt en Segbroek). Volgende week volgt uitbreiding naar een ander deel van Den Haag.


Door: Distrifood