Dagblad070 | Passage viert 135ste verjaardag met privédiner
mainImage

Passage viert 135ste verjaardag met privédiner

Foto: DenHaag.com
13 augustus 2020, 09:52 uur
Winkelen

Dit jaar viert De Passage haar 135ste verjaardag met een onvergetelijk privédiner voor twee. Een winactie met een legendarische prijs: niet zomaar een avondje uit, maar een eenmalige culinaire ervaring die nog nooit in de Haagse binnenstad heeft plaatsgevonden.

Ontkurk de wijn, dim de lichten, ontsteek de kaarsen: maak je klaar voor de meest romantische avond van Den Haag. Deze september zal De Passage voor één keer open blijven na sluitingstijd. Speciaal voor twee gelukkigen. Dit jaar viert het imposantste bouwwerk van Den Haag haar 135-jarige jubileum en daar is een
unieke actie aan gekoppeld. De winnaar krijgt een compleet aangekleed privédiner voor twee inclusief wijnarrangement, gefaciliteerd door restaurant Gallery61.

Precies in het middelpunt van De Passage, pal onder de iconische glazen koepel en waar de drie marmeren wandelgangen samenkomen. Klein tipje van de sluier: er is op deze fabelachtige soiree óók aan entertainment gedacht.

Meedoen?

Is eenvoudig én kan zowel on- als offline. Deelnemers laten hun mooiste Passage herinnering achter in de comments onder de winactie-post op de social kanalen van De Passage of Binnenstad Den Haag. De offline deelname is bij uitstek leuker aangezien je hiervoor een bezoekje zal moeten brengen aan één van de
ondernemers in het oudste overdekte winkelcentrum van Nederland. Bij hen op de toonbank is een speciaal roze gekleurd kaartje te vinden. Schrijf hier je herinnering op en deponeer deze vervolgens in de grote rode brievenbus die voor de schoenenwinkel Calexis staat. Kind kan de was doen! Er zijn op het moment al grandioze herinneringen gedeeld.

Zo kwam een passant oog in oog te staan met koningin Maxima, gaat het hart van een ander harder kloppen bij het zien optuigen van de welbekende kerstboom en deelde een oudbrandweerman een wel heel spannend verhaal over een drie kwartier durende evacuatie. Keep in mind: lever vóór 1 september je herinnering, want op die datum wordt de winnaar bekendgemaakt.