Dagblad070 | PayByPhone tot 1 augustus gratis
mainImage

PayByPhone tot 1 augustus gratis

22 juni 2020, 15:08 uur
Winkelen

PayByPhone, marktleider op het gebied van mobiel parkeren, brengt tot 1 augustus geen transactiekosten in rekening zodat automobilisten de nieuwe parkeerapp kunnen uitproberen.

De Nederlandse bevolking en bedrijven moeten zich tijdens de Covid-19-crisis aan de geldende afstandsregels houden en PayByPhone draagt daar graag iets aan bij. De versoepeling van de intelligente lockdown-regels geeft mensen meer bewegingsvrijheid en zij kunnen bijna overal weer naartoe. Tot 1 augustus is dit nog makkelijker omdat PayByPhone app geen transactiekosten berekent zodat automobilisten enkel de geldende parkeerkosten betalen. De transactiekosten worden automatisch bij iedere parkeersessie kwijtgescholden voor nieuwe en bestaande gebruikers. Er zit bovendien geen limiet op het aantal parkeeracties!

Kans om de nieuwe parkeerapp te ontdekken

Met de nu in Nederland verkrijgbare PayByPhone parkeerapp kunnen automobilisten binnen enkele seconden hun parkeersessie starten, stoppen of verlengen; vanaf de mobiele telefoon. Automobilisten zijn niet verplicht om zich te registreren, hebben vooraf inzicht in de parkeerkosten, en kunnen gratis push notificaties ontvangen op het moment dat de parkeersessie verloopt. Betalen via de PayByPhone app kan met een creditcard - de populairste betaalmethode onder reizigers en online shoppers. Parkeren is op deze manier sneller, makkelijker en veiliger.

PayByPhone hanteert een eenvoudig betaal per keer/geen verplichte registratie model. Tevens is het de voordeligste parkeerapp van Nederland. De tijdelijke actie brengt de transactiekosten naar nul. Automobilisten hebben hierdoor de gelegenheid om PayByPhone gratis uit te proberen zodat zij straks kunnen genieten van de laagste prijs.

Vermijd onnodig contact dankzij PayByPhone

Het openbaar vervoer is alleen voor noodzakelijke reizen, maar meer mensen reizen tegenwoordig liever met de auto om onnodig contact met anderen te vermijden. PayByPhone maakt betalen voor parkeren veilig omdat parkeersessies via de mobiele telefoon betaald kunnen worden. Automobilisten hoeven niet in de wachtrij bij de automaat te staan en geen muntgeld of parkeerautomaten meer aan te raken.

Geniet van Europa deze zomer

PayByPhone is niet alleen beschikbaar in Nederland. Met meer dan 35 miljoen gebruikers wereldwijd en 180.000 5-sterren beoordelingen in de app stores, werkt het in meer dan 1000 steden in 14 verschillende landen. Hieronder vallen veel Europese steden in Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, maar ook Spanje en Italië. Dit maakt PayByPhone tot de "must-have" app voor uw reizen en uitstapjes in Europa deze zomer!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.paybyphone.com

 

 


Door: PayByPhone