mainImage

Pearle Opticiens bestaat 60 jaar

1 november 2019, 13:18 uur
Winkelen

Pearle Opticiens is al 60 jaar dé oogexpert en dat mag gevierd worden. Pearle Opticiens Den Haag viert daarom feest! Onder het motto ‘Feest voor het oog’ worden de ogen van het Haagse publiek op vrijdag 8 november aanstaande daarom extra in de watten gelegd: op Het Plein vindt op die dag een groot “Feest voor het oog” plaats met onder andere oogmassages, ‘glazenwassers’, oogappeltjes en gezonde wortelsapjes. Daarnaast krijgt iedere klant een kraskaart waarmee kans wordt gemaakt om het aankoopbedrag retour te ontvangen of een reis/stedentrip te winnen; Of zelfs een gratis bril op vrijdag 8 november. De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Den Haag ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden. 

Pearle Opticiens Den Haag is de expert op het gebied van oogzorg en deze expertise wordt tijdens het “Feest voor het oog” gedeeld. Denk aan informatie over hoe je je ogen kan beschermen tegen het blauwe licht van een iPad of computer met behulp van een computerbril of blauwfilterbril of hoe je met de 20-20-2 regel de zo te noemen ‘vierkante ogen’ door te veel schermgebruik bij zowel volwassenen als kinderen kan voorkomen. Aangezien gezonde voeding ook belangrijk is om je ogen zo lang mogelijk gezond te houden, deelt Pearle Opticiens Den Haag tijdens het feest ook allerlei lekkere en vooral ‘oog-gezonde’ smoothies met ingrediënten en vitamines die goed zijn voor je ogen. 

Online oogtest

Geen tijd om naar het “Feest voor het oog” op vrijdag 8 november aanstaande te komen? Met de oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen online gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of de ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Den Haag. 

“Feest voor het oog”: Het Plein 

Tijd: 10:00-16:00

Pearle Opticiens Den Haag: Passage 62D, Den Haag