Dagblad070 | Shoppingnight Den Haag: Uptown Funk

Shoppingnight Den Haag: Uptown Funk

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Aanstaande vrijdag ShoppingNight Den Haag ‘Uptown Funk’! Aanstaande vrijdag, 28 juni, is de 13e editie van de ShoppingNight, het grootste winkelevenement van Nederland in Binnenstad Den Haag. Fashionista’s en winkeljunkies kijken al het hele jaar uit naar deze funky shopavond vol acties, entertainment, muziek en disco(unts). Dit jaar in samenwerking met Parkpop Downtown voor wie na ShoppingNight nog een discodansje wil wagen. 
Van veel gratis goodies, live performances en modeshows tot rollerskate fun, taste challenges en no-sweat sportclinics: ShoppingNight Den Haag 2019 belooft wederom een heerlijke avond uit te worden in Binnenstad Den Haag.

Party in T.H.E. H.A.G.U.E. ShoppingNight 2019 zal om 17.00 uur op de Grote Marktstraat officieel worden geopend door wethouder Saskia Bruines. Vanaf dat moment start hét winkelfestijn van de Binnenstad Den Haag. Laat je tijdens het koopjesjagen de gehele avond verrassen door feestelijk en muzikaal entertainment in het centrum van de stad. Schiet bijvoorbeeld jouw picture perfect in De Passage in een life size retro photo studio vol imposante props en rekwisieten. Dit kiekje kun je naderhand direct op social plaatsen. Rol vanaf 21:00 uur mee met de rollerskate community Quad Sk8 en leer de meest zwierende moves op rolschaatsen.  

De Grote Markstraat – tijdens ShoppingNight omgedoopt tot Bombastic Boulevard – is the place be voor fashionfanaten en muziekliefhebbers. Van 17.00 tot 00.00 uur zijn hier maar liefst 13 modeshows te zien van Hudson’s Bay, Wellensteyn, ROC Mondriaan School voor Mode en The Hague Fashion Week afgewisseld met live optredens en acts van Club Hopping Den Haag en Parkpop Downtown met o.a. I Am Aisha, Asezina en S10. Omroep West presentatrice Nicolette Krul zal ShoppingNight de hele avond vanaf deze zwierende modeboulevard hosten en let goed op want misschien geeft zij nog wel wat prijzen weg…

Dit jaar openen bijna alle ondernemers in de Binnenstad hun deuren tot middernacht. Winkel tot stipt 00:00 uur en scoor je voordeel met de welbekende ShoppingNight actie: hoe later het wordt, hoe hoger de korting. Elke deelnemende winkel zorgt deze avond voor een bijzonder gastvrij ontvangst. Verwacht bijvoorbeeld een welkomsthapje of- drankje bij FALKE, Iittala, Ici Paris XL, Clarks, Calexis, Jeans Centre, Nelson, Pandora en Riverwoods. Een dansje wagen doe je op de Hoogstraat voor de high-end mannenmodezaak Credo om vervolgens een vers broodje hamburger te halen uit de Dungelmann-Piaggio aan de overkant van de straat. Karmapunten verdienen? Lush organiseert een Charity Pot party waarbij de volledig opbrengst naar een goed doel gaat. 

Wie alles uit ShoppingNight wilt halen, bereidt zich tot in de puntjes voor. Vergeet vooral je dancing shoes niet aan te trekken en bekijk van tevoren de website want de aanbiedingen en acties kunnen met het uur wijzigen! Breng tijdens ShoppingNight ook een bezoek aan de preventiebus van de politie, deze is te vinden op de Grote Marktstraat ter hoogte van de Rootz. 


Foto: Digitaal Dagblad