Dagblad070 | Specsavers: € 2738,63 voor lokale goede doelen

Specsavers: € 2738,63 voor lokale goede doelen

mainImage

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. De Specsavers-winkels in Den Haag hebben in totaal € 2738,63 gespaard voor zelf gekozen lokale goede doelen. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkels de cheques.

Saeed Mowaghar, opticien van Specsavers Den Haag Leyweg: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

Specsavers winkels in Den Haag maakten de volgende lokale goede doelen blij met een cheque:

- Specsavers Den Haag Frederik Hendriklaan: € 900,00 YMCA Escamp
- Specsavers Den Haag Leyweg: € 938,63 stichting knaagdierenopvang "het Knagertje'
- Specsavers Den Haag Plein: € 900,00 Stichting KledINGBank Den Haag

Over Stichting Specsavers Steunt

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl


Door: Specsavers