Dagblad070 | Vernieuwde AH Grote Marktstraat verrast klanten
mainImage

Vernieuwde AH Grote Marktstraat verrast klanten

Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper
8 juli 2020, 13:43 uur
Winkelen

Albert Heijn aan de Grote Marktstraat 55 in Den Haag is vandaag weer open gegaan na een ingrijpende verbouwing. De supermarkt, die onder de Bijenkorf in het centrum van Den Haag zit, heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s. Ook is er een sushibar en een foodcounter met vers belegde en warme broodjes, pizza’s en verse koffie van de barista.

“De winkel heeft echt een metamorfose gekregen,” zegt supermarktmanager Brenda van Poelgeest enthousiast. “Klanten zijn echt verrast over de ruime inrichting en het assortiment. We hebben al veel complimenten gekregen.” Als klanten met de roltrap beneden komen vinden ze rechts de counter met, onder andere, vers belegde broodjes en pizza’s. Hier kan je ook diverse koffiesoorten krijgen om mee te nemen.

Dry misting

Bij binnenkomst in de winkel worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, ook dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Bij de sushibar maken professionele chefs de hele dag door verse sushi en sashimi.

Groot aanbod

Uit de ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook taarten, gebakjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. In de winkel hangen overal grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten.

Zelfscannen en elektronische schapkaartjes

Albert Heijn Grote Marktstraat heeft maar liefst 23 zelfscankassa’s. Brenda van Poelgeest: “We bieden zo nog meer betaalgemak. Met je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa.” Ook heeft de winkel elektronische schapkaartjes. Hiermee kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. 

Albert Heijn Grote Marktstraat is elke dag geopend van 08:00 tot 22:00 uur

 


Door: Albert Heijn