Slogan Beren-restaurants genomineerd voor slechtste van het jaar

4 December 2022, 11:07 uur
Den Haag & Regio , Rotterdam & Regio

Er kan weer worden gestemd op de slechtste slogan van het jaar. De jury koos uit alle inzendingen tien genomineerden. Vrijdag 9 december wordt de winnaar bekendgemaakt. Het platform SlechteSlogans.nl houdt de verkiezing van de slechtste bedrijfs- en reclameleuzen voor het elfde jaar op rij. Vorig jaar ging de titel naar 'Mijn ballen wegen 130 gram!!' van een vleesbezorgbedrijf.

Onder de genomineerden zijn bijvoorbeeld 'Hopsaté naar De Beren' (van een restaurant), 'Maak van uw kruis geen punt, kom naar Het Kruispunt' (van een kliniek voor bekkenproblemen) en 'Er vis er een jarig hoera hoera!' (van een viswinkel).

Eerdere winnende beroerdste leuzen waren onder meer: 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin', 'Een timmer timmert, een tandarts boort.... maar wij zitten lekker in Velsen Noord' en 'Zit je haircut'.

Bij deze de video met Hopsaté naar De Beren! Al sinds 1984 geniet je van de allerbeste klassiekers en natuurlijk nog véél meer. Waar het bijna 40 jaar geleden begon met malse saté van de grill en spareribs die simpelweg van het bot afglijden is het anno 2022 zoveel meer.